Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τζίμι Ντουρμάζ: «Αγωνίζομαι στα άκρα»

«Αγωνίζομαι συνήθως στα άκρα», δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ που ήταν εξαιρετικός με την Εθνική Σουηδίας.

555Αναλυτικά, τα σχόλια του άσου του Ολυμπιακού, όπως τα φιλοξένησε η expressen:

«Είναι πάντα διαφορετικό να παίζεις δίχως τους Ζλάταν και Άλμπιν. Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Ζλάταν. Μ’ αυτόν στο γήπεδο κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Ο Όλα (Τοιβόνεν) πέτυχε ένα γκολ, το οποίο είναι καλό για εκείνον. Δεν είναι καλό που τραυματίστηκε, έτσι εμείς πρέπει να τον προσέχουμε τώρα.

Αγωνίζομαι συνήθως στα άκρα. Με τον Άλμπιν τραυματία, εγώ αγωνίστηκα πιο πολύ στον άξονα. Ένιωσα καλά σ’ αυτή τη θέση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι. Μερικές φορές συμβαίνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δηλώσεις έκανε και ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Μιλώντας στην Algemeen Dagblad, αναφέρθηκε στην κατάσταση του, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ολλανδίας με την αντίστοιχη του Καζακστάν:

«Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ ξανά. Έπρεπε να ξεπεράσω πλήρως τον τραυματισμό στους χιαστούς και αργότερα στο τένοντα, που ήταν ακόμα πιο βαρύς. Αλλά τώρα επέστρεψα κι αυτό είναι που μετράει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε εναντίον του Καζακστάν. Περιμένουμε να βάλουν… πούλμαν στην άμυνα τους, για να μας εμποδίσουν να τους χτυπήσουμε. Οπότε από εμάς εξαρτάται να βρούμε τη λύση».

By