Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τζιτζικώστας: Ατυχές παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ

«Ατυχές και λανθασμένο» χαρακτήρισε το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
tzitzikostas638_271013

Γενική δυσφορία για τις δηλώσεις Απ. Τζιτζικώστα. Ατυχές και λανθασμένο το παράδειγμα με το ΠΑΣΟΚ, παραδέχεται ο ίδιος
Ως «γκάφα» χαρακτήρισε τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Συγκεκριμένα, ο Σ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο Α.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση».

Με νέα ανακοίνωση του, μετά το μεσημέρι, ο Απ.Τζιτζικώστας αναγνώρισε ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ατυχές και λανθασμένο» και πρόσθεσε:«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε».

Το πρωί, μιλώντας στο Mega, ο κ.Τζιτζικώστας είχε πει ότι «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By