Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζουντ Λο: Μπαμπάς για πέμπτη φορά! (photos)

Από την πρώην σύντροφό του Κάθριν Χάρτινγκ

jude_law_kids_9Ούτε ένα, ουτέ δύο, ούτε τρία, αλλά… πέντε (!) παιδιά θα έχει σε λίγο καιρό ο καρδιοκατακτητής Τζουντ Λο.

Ο Βρετανός ηθοποίος θα γίνει πατέρας για 5η φορά, καθώς η πρών συντροφός του, η κατά 18 χρόνια νεότερη, Κάθριν Χάρτινγκ (γνωστή και ως «Cat Cavelli»), περιμένει το παιδί του! Μπορεί οι δύο τους να έχουν χωρίσει, αλλά η εγκυμοσύνη όμορφης Κ’αθριν, τους ξαναένωσε.

«Μπορώ με σιγουριά να πω ότι ο Τζουντ Λο και η Κάθριν Χάρντινγκ περιμένουν παιδί την άνοιξη του 2015. Αν και δεν είναι μαζί είναι και οι δυο είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα και θα αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στην ανατροφή του παιδιού τους. Θεωρούν επίσης ότι το ζήτημα είναι προσωπικό και δεν θα προβούν σε κάποια άλλη δήλωση. Ζητάμε σε όλους να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή», δήλωσε ο μάνατζέρ του, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

jude_law_kids_3

Ο διάσημος ηθοποιός, στα 41 του χρόνια έχει τρία παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φρόστ: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Αιρις και και τον 12χρονο Ρούντι. Επίσης έχει ακόμη μια κόρη την 5χρονη Σοφία με την Σαμάνθα Μπρουκ. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, πως τα έφηβα παιδιά του «νιώθουν και ντροπή και περηφάνια» για την φήμη του μπαμπά τους!

Ο Τζουντ Λο, παρά τις υποχρεώσεις του star system και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει λόγω γυρισμάτων, πάντα συμμετείχε ενεργά στην ανατροφή των παιδιών του. Σε συνέντευή του στο περιοδικό ΟΚ! είχε εξομολογηθεί ότι προσπαθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής των παιδίων του, αλλά και στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Jude_law_16«Τα παιδιά, μου παρέχουν την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι κοντά τους. Αυτά είναι που με κρατάνε λογικό, στον τρελό κόσμο που ζω ως ηθοποιός», ανέφερε ο ηθοποίος. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι δηλώσεις του επιβεβαιώνονται.

Συγχαρητήρια Jude! Έφτιαξες ομάδα μπάσκετ!

jude_law_kids_1 jude_law_kids_2 jude_law_kids_4 jude_law_kids_5 jude_law_kids_7 jude_law_kids_10 jude_law_kids_8

jude_law_kids_11 jude_law_kids123

jude_15 jude_14 jude_13

Law's family island adventure

jude_law.17

 

By