Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τζ. Κάλαμος: «Υπό την ηγεσία του Α. Σαμαρά, η χώρα ξαναμπαίνει σε σωστό δρόμο»

Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τιμήθηκε στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου επενδυτικού συνεδρίου για την Ελλάδα

kalamos2

«Ο ελληνικός λαός έχει μακρά παράδοση και ένδοξη ιστορία σε θέματα δημιουργίας, καινοτομίας και αποφασιστικότητας. Και υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η χώρα ξαναμπαίνει σε σωστό δρόμο. Πραγματικά, οι ενδείξεις και οι προοπτικές είναι ενθαρρυντικές» τόνισε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κάλαμος, ο οποίος τιμήθηκε στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου επενδυτικού συνεδρίου για την Ελλάδα.

Σε εκδήλωση μετά δείπνου, στο New York Yacht Club, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), ο πρέσβης της χώρας μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Χρίστος Παναγόπουλος, απένειμε στον κ. Κάλαμο (πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Calamos Investments) το «Capital Link Leadership Award» για το 2013, ένα βραβείο το οποίο δίδεται ετησίως σε ένα άτομο ή οργανισμό για την «εξαιρετική συμβολή» του, όπως επισημάνθηκε, στην προώθηση στενότερων επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και της παγκόσμιας επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το 15ο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ της Capital Link, στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης, με θέμα: «Μία Εποχή Ευκαιριών» και με συμμετοχή 1.000 και πλέον συνέδρων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By