Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την Ελλάδα επιλέγουν για μήνα του μέλιτος τα νέα ζευγάρια

Η Κρήτη στέφεται ως ο «top honeymoon προορισμός των Ελλήνων» για το καλοκαίρι του 2014

gamos neonumfoi minas tou melitos

Σύμφωνα με στοιχεία της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, trivago, τα νεόνυμφα ζευγάρια επιλέγουν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος το καλοκαίρι του 2014 σε ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς.

Για την ταξιδιωτική περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2014, σύμφωνα με τους δημοφιλέστερους «honeymoon» προορισμούς της trivago, η Κρήτη φαίνεται να κατακτά την πρωτιά, καθώς συγκεντρώνει το 38,3% των αναζητήσεων, και στέφεται ως ο «top honeymoon προορισμός των Ελλήνων» για το καλοκαίρι του 2014.

Ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό των αναζητήσεων, και πιο συγκεκριμένα το 31,8% των Ελλήνων νεονύμφων, επιλέγει τη μαγευτική Σαντορίνη και το ρομαντικό της ηλιοβασίλεμα. Η Ρόδος λαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 16% των αναζητήσεων. Η Πάφος, η πόλη που έχει συνδέσει το όνομα της με τη θεά Αφροδίτη, συγκεντρώνει το 4,2% των αναζητήσεων των ζευγαριών.

Την πέμπτη θέση των προτιμήσεων κατακτούν οι εξωτικές Μαλδίβες με 2,4%, ενώ το Λας Βέγκας βρίσκεται στην έκτη θέση με 1,7%.

Στη λίστα συναντάμε και τη γειτονική Σμύρνη με 1,6% των αναζητήσεων. Ακολουθούν το νησί Μπόρα Μπόρα (1,5%), η Πλαγιά Μπαβάρο στη Δομινικανή Δημοκρατία (1,5%), και τέλος το Surat Thani στην Ταϊλάνδη (1%).

By