Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για Καμμένο

Στην Ολομέλεια η απόφαση για την άρση ασυλίας των Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κουτσούκη

kammenos

 

Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατέθηκε η συζήτηση στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής της άρσης ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για την προτροπή προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη προέκυψαν νέα στοιχεία για την υπόθεση του Πάνου Καμμένου που οφείλουν να εξετάσουν οι βουλευτές πριν λάβουν την απόφασή τους.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν προσήλθε ενώπιον της επιτροπής, υπέβαλλε ωστόσο, γραπτό υπόμνημα με τις απόψεις του για το περιστατικό που συνέβη στο περιθώριο της 78ης ΔΕΘ στις 11/9/2013.

Για Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κουτσούκη

Η επιτροπή πάντως, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια που θα λάβει και την τελική απόφαση, την άρση της ασυλίας των Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κουκούτση. Ο πρώτος κατηγορείται μετά από μήνυση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για τα όσα έχει δηλώσει σχετικά με παρουσίαση από τον σταθμό «πληρωμένου ψευδομάρτυρα» να καταθέσει εναντίον της Χρυσής Αυγής και ο δεύτερος για απειλή και εξύβριση του δημοτικού συμβούλου Αθηναίων, Πέτρου Κωνσταντίνου. –

(Visited 1 times, 1 visits today)
By