Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την Πορτογαλία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική Νέων

Η ελληνική ομάδα –που ήταν φιναλίστ το 2007 και το 2012- θα έχει δύσκολο έργο

ethni-newn

Την διοργανώτρια Πορτογαλία αντιμετωπίζει στις 8μμ η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων στον 7ο όμιλο της elite round, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος under19.

Η ελληνική ομάδα –που ήταν φιναλίστ το 2007 και το 2012- θα έχει δύσκολο έργο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης δηλώνει:

«Τόσο η Πορτογαλία όσο και το Βέλγιο διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες, ενώ η Ουαλία είναι μια κλασική βρετανική ομάδα που τα δίνει όλα έως το τελευταίο λεπτό. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλο το ταλέντο και την αξία μας. Δυνατό μας σημείο είναι η επίθεση και ελπίζω ότι σκοράροντας πολλές φορές θα βρεθούμε στην κορυφή».

Βέλγιο και Ουαλία είναι το άλλο παιχνίδι του ομίλου που έχει το ακόλουθο πρόγραμμα:
28/5: Βέλγιο-Ουαλία και Πορτογαλία-Ελλάδα
30/5: Ελλάδα-Βέλγιο και Πορτογαλία-Ουαλία
2/6: Βέλγιο-Πορτογαλία και Ουαλία-Ελλάδα

Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Ουγγαρία, 19-31 Ιουλίου) προκρίνεται ο πρώτος.

Οι διεθνείς μας: Στρέζος Γεώργιος, Σωτηράκος Ιωάννης, Βλάχος Κωνσταντίνος, Βούρος Πραξιτέλης, Βέργος Νικόλαος (Ολυμπιακός), Γιαγκιόζης Γεώργιος, Φάζος Εμμανουήλ (ΟΦΗ), Μυρθιανός Δημήτριος, Τζανουλίνος Μάριος (Παναθηναϊκός), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ), Κουλούρης Ευθύμιος, Δεληγιαννίδης Παναγιώτης (ΠΑΟΚ), Μήλιος Νικόλαος (Παναιτωλικός), Κρητικός Αναστάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρούσσος Αλμπέρτος, Δώνης Αναστάσιος (Γιουβέντους), Φούντας Ταξιάρχης (Σολτζ Γκρέντιγκ), Παντελάκης Επαμεινώνδας (Εργοτέλης).

Bαγγέλης Μελέκογλου 

By