Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Το Σάββατο 12 Ιουλίου θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος

fosphotos.com | Philippos Messinis

fosphotos.com | Philippos Messinis

Η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα, ενώ το Σάββατο 12 Ιουλίου θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος, σύμφωνα με απόφαση στη σύσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου με στενούς συνεργάτες.

Ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι πριν από το ιδρυτικό συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης θα διεξαχθεί και ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Σε σχέση με το κυβερνητικό σκέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από την επιτροπή παρακολούθησης κυβερνητικού έργου να επεξεργαστεί και να εξειδικεύσει τις προτάσεις αναφορικά με τα φορολογικά, τις πρόνοιες για απολυμένους από το Δημόσιο άνω των 50 και την αύξηση των δόσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Βενιζέλος, σε σχόλιο που φέρεται να έκανε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τη συνάντηση με τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι το δήθεν παλλαϊκό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από συνδικαλιστικά στελέχη, παλαιάς κοπής, απαξιωμένα από τον κόσμο και από πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, πρωτεργάτες των μνημονίων που τώρα κάνουν τους δήθεν αντάρτες.

By