Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τιμή μας να αποκεφαλίσουμε Δυτικούς ομήρους» λένε Βρετανοί τζιχαντιστές

Εκθείασαν τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ και είπαν ότι τα χέρια τους είναι έτοιμα «να κάνουν αυτή την ευλογημένη πράξη»

tzixantistes_2

 

Την πρόθεσή τους να αποκεφαλίσουν Δυτικούς ομήρους εξέφρασαν δύο Βρετανοί τζιχαντιστές μιλώντας στο CCΝ και «εκθειάζοντας» τον αποκεφαλισμό του Aμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως ακούγεται να λέει ο Αμπού Ανουάρ, όπως συστήθηκε στο βίντεο, «τα χέρια μου είναι έτοιμα να κάνουν αυτή την ευλογημένη πράξη».

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος να σκοτώσει Δυτικό αιχμάλωτο ο Ανουάρ, ο οποίος εμφανίστηκε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, απάντησε: «Θα ήταν κάτι περισσότερο από τιμή μου να πάρω μέρος σε μια τέτοια εκτέλεση. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει την ευκαιρία να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε ο αδερφός μου με τον Φόλεϊ

Μιλώντας ειδικά για την εκτέλεση του Aμερικανού δημοσιογράφου τη χαρακτήρισε «δίκαιη και δικαιολογημένη απάντηση στα εγκλήματα των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού κράτους.

Ο Ανουάρ καταφέρθηκε κατά του βρετανικού Μουσουλμανικού Συμβουλίου χαρακτηρίζοντας τα μέλη του «αποστάτες» την ώρα που κράδαινε ένα αυτόματο όπλο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δεύτερος τζιχαντιστής που συστήθηκε ως Αμού Μπακρ και ο οποίος είπε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Δύση για να συνεχίσει την τζιχάντ. «Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα να επιστρέψω πίσω (σ.σ. στην πατρίδα) αν οι στρατοί και οι χώρες σας δεν σταματήσουν τις επιθέσεις».

By