Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η «σκηνή» της κρεβατοκάμαρας του βιβλίου της Τριερβελέρ

Ο Ολάντ απάντησε στη πρώην σύντροφο του ζητώντας σεβασμό για το προεδρικό αξίωμα

merci-pour-le-moment-valerie-trierweiler-vivlio gia olad

Μετά τον «πολιτικό πυρετό» που έχει προκαλέσει από χτες η έκδοση του βιβλίου της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ με τίτλο «Merci pour ce Moment», το οποίο αναμένεται να γίνει σύντομα best seller, η Γαλλική κοινότητα μεταφέρεται στη κρεβατοκάμαρα του πρώην ζεύγους.

Η «Le Figaro» παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της αναλυτικά τη σκηνή από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού όταν η Βαλερί ενημερώθηκε για την απιστία του Ολάντ και και του τηλεφώνησε για να συναντηθούν στο Ελιζέ.

«Ανέβηκα τρέχοντας τα σκαλιά που οδηγούν στο διαμέρισμα. Ο Φρανσουά ήταν ήδη εκεί. Καθίσαμε στο κρεβάτι. Ο καθένας στην πλευρά όπου προτιμούσε να κοιμάται. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν: «Και;».

«Λοιπόν, είναι αλήθεια», της απάντησε

«Τι είναι αλήθεια; Κοιμάσαι με αυτή την κοπέλα;»

«Ναι», απάντησε εκείνος ακουμπώντας με την με το χέρι του. Είμαστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο πάνω στο μεγάλο κρεβάτι.

«Πώς έγινε; Γιατί; Από πότε;».

«Εδώ κι ένα μήνα», απάντησε εκείνος.

Παρέμεινα ψύχραιμη, χωρίς να εκνευριστώ, χωρίς να κυλίσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια μου.

«Τι έψαξε να βρει σε αυτή την κοπέλα που δεν βρήκε σε μένα; Πέσαμε να κοιμηθούμε. Ο καθένας σε διαφορετικό δωμάτιο. Αυτή τη φορά, ήταν το τέλος. Η νύχτα ήταν γεμάτη εφιάλτες. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Ξύπναγα κάθε λίγο και λιγάκι. Φανταζόμουν τον Ολάντ να αγκαλιάζει μία άλλη γυναίκα. Ποιος έκανε το πρώτο βήμα; Τι βρήκε σε αυτή τη γυναίκα που δεν του το έδινα εγώ;», γράφει η Τριερβελέρ.

Ολάντ: «Είμαι στην υπηρεσία των φτωχών»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απάντησε σήμερα στην πρώην σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, που από τις σελίδες του αυτοβιογραφικού βιβλίου της τον κατηγόρησε ότι δεν αγαπά τους φτωχούς, τονίζοντας ότι, αντιθέτως, είναι στην υπηρεσία τους.
olad
«Είμαι στην υπηρεσία των φτωχότερων, αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου» είπε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ της Ουαλίας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Ολάντ ζήτησε επίσης, με αυστηρό ύφος, σεβασμό για το προεδρικό αξίωμα.

Στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα η Τριερβελέρ υποστηρίζει ότι ο Ολάντ αποκαλεί τους φτωχούς «ξεδοντιάρηδες» και είναι πολύ «υπερήφανος για το ευφυολόγημά του»

By