Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι γράφουν οι Άγγλοι για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Ύμνοι του αγγλικού Τύπου για τον Ολλανδό Φαν Πέρσι 

rvp_2857425b

O Ρόμπιν Φαν Πέρσι είχε την τιμητική του στα βρετανικά πρωτοσέλιδα που τον χαρακτηρίζουν ουσιαστικά «σωτήρα» του ντέιβιντ Μόγιες, καθώς η πρόκριση στους «8» του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό τον κρατά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά διαβάστε τι έγραψε ο Τύπος στην Αγγλία ύστερα από το 3-0 στο Old Trafford

«Sun»: «Δεν μπορούν να απολύσουν τον Μόγιες τώρα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον παράδεισο του RVP (Ρόμπιν Φαν Πέρσι, λογοπαίγνιο με το RIP)»!

«Mirror»: «RV3» και «Ο Μόγιες ανακουφίστηκε καθώς τα τρία γκολ του Φαν Πέρσι του έσωσαν τη χρονιά».

«Daily Star»:  «Η διάσωση του Ρόμπιν», ενώ λίγο πιο κάτω στέκεται στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Van man έδωσε… σωσίβιο στον Μόγιες».

«Daily Mail»: είχε ακριβώς την ίδια ιδέα για τίτλο με την «Daily Star» (σ.σ. Η διάσωση του Ρόμπιν), αλλά στάθηκε και στον τραυματισμό του Ολλανδού επιθετικού.

«Telegraph»: «Ο σωτήρας του Μόγιες» και συνεχίζει: «Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι διέσωσε τον υπό πίεση προπονητή».

«Daily Express»:  «Οι κόκκινοι αναστήθηκαν» (σ.σ. η επιστροφή από τους νεκρούς) ενώ έγραψε και στη χρονιά που σώθηκε για τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι «Times» με πρωτοσέλιδο: «Ο Φαν Πέρσι έδωσε χρόνο στον Μόγιες», αλλά και η «Guardian» με τίτλο: «Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι έσωσε τη Γιουνάιτεντ και διευκόλυνε από την πίεση τον ευγνώμονα Μόγιες».

Τέλος, η εφημερίδα του Μάντσεστερ, η «Manchester Evening News» έχει ψηλά στο πρωτοσέλιδο της το 3-0 επί του Ολυμπιακού και γράφει: «Οι κόκκινοι επέστρεψαν με μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη»!

By