Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προφυλακίστηκαν οι απαγωγείς του Καραμολέγκου

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο απαγωγέων

karamolegos

Την προφυλάκιση των δύο ατόμων που εμπλέκονται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι ήταν εκείνος που οργάνωσε το σχέδιο της απαγωγής. «Είχα δει τον επιχειρηματία μία φορά έξω από το εργοστάσιο με το αυτοκίνητό του και κατάλαβα ότι είχε χρήματα. Αποφάσισα να σχεδιάσω την απαγωγή και ζήτησα τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων. Προσέλαβα τον 27χρονο συγκατηγορούμενό μου για οδηγό και έναν ακόμα που ονομαζόταν Μοχάμεντ».

Όπως φέρεται να υποστηρίζει, όταν νόμισε ότι συνελήφθησαν οι συνεργοί του κατάλαβε ότι πρέπει να αφήσει ελεύθερο τον επιχειρηματία.

«Νόμιζα ότι συνελήφθησαν οι συνεργοί μου, ότι δεν έβγαινε πουθενά όλο αυτό. Κατάλαβα ότι ο Μ. Καραμολέγκος είναι πολύ κύριος και το μετάνιωσα. Τον άφησα ελεύθερο και μου είπε να πάμε μαζί να παραδοθώ, για να μην κινδυνεύσω και έτσι τον ακολούθησα στο τμήμα», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι ο επιχειρηματίας όταν μπήκε στο πορτμπαγκάζ έβγαλε τα καλώδια και έτσι χάλασε και δεν άνοιγε. Όπως φέρεται να είπε, αφού κατάφεραν και άνοιξαν, μπήκε μαζί του στο πορτμπαγκαζ για να τον επιτηρεί.

Αναφερόμενος στον τρίτο συνεργό φέρεται να ισχυρίζεται ότι είναι από την Μολδαβία και όχι από την Αλβανία και ότι μάλλον έχει φύγει από τη χώρα.

Από την πλευρά του ο 27χρονος συγκατηγορούμενός του φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι όταν ο 37χρονος του είπε ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για δουλειά δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για απαγωγή.

«Δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για απαγωγή. Μου είπε ο 37χρονος ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για μια δουλειά και πήγα μαζί του», φέρεται να ειπε χαρακτηριστικά.

Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη των δύο κατηγορουμένων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By