Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι είπε ο Καπερνάρος για ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα κόμματα

Ζήτησα από τους ΑΝΕΛ να μου πουν αν έχω ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημείωσε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής

kapernaros625_071113

«εν θα αποκλίνω από τις θέσεις μου και των δεσμεύσεών μου έναντι αυτών που με ψήφισαν στις εθνικές εκλογές» ανέφερε ο Βασίλης Καπερνάρος την Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του.

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «έδωσα μάχη κατά νομοσχεδίων όπως αυτό των χαρατσιών. Έχω καταψηφίσει νομοσχέδια της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Καπερνάρος δήλωσε ότι «οι ευθύνες είναι συλλογικές και μάλιστα σχήματος πυραμίδας. Σήμερα ρώτησα τους συναδέλφους μου και τον πρόεδρο αν έχουν να μου επιρρίψουν ευθύνες. Ωστόσο διέβλεψα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε σχέση με το παρόν. Ως κοινοβουλευτική ομάδα δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων» είπε ο κ. Καπερνάρος.

«Η ηγεσία είναι το πρώτο σημαντικό θέμα σε θεσμικά όργανα. Ο πρόεδρος είναι ο ηγέτης. Περίμενα όταν δεσμεύεται σε κάτι να το διεκπεραιώνει, να γίνεται έλεγχος και απολογισμός σε όλα τα όργανα του κόμματος. Οι λόγοι μου είναι μόνο πολιτικοί και μόνο θεσμικοί» δήλωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αποφεύγοντας να επιρρίψει ευθύνες για την παραίτησή του.

By