Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι είχες Γιάννη, τι “χα πάντα (καυγας με Ζωή – Μαρκογιαννάκη)

«Κλείστε το μικρόφωνο στην κυρία και να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά απ´ όσα λέει, αφήστε την να κραυγάζει»

zwh konstantopoulou

Μαλλιά κουβάρια έγιναν και πάλι -μετά απο αρκετό καιρό είναι αλήθεια- Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η αιτία γνωστή και αναμενόμενη. Η βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε περισσότερο χρόνο απο εκείνον που διατίθεται για να μιλήσει, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν την άφησε και ο καυγάς φούντωσε για τα καλά.

«Κλείστε το μικρόφωνο στην κυρία και να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά απ´ όσα λέει, αφήστε την να κραυγάζει», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να ωρύεται. Οτι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έγινε εισαγγελέας επί χούντας, οτι είναι έκθετος και οτι είναι πρόεδρος ειδικής αποστολής εναντίον της.

Άρχισε να γελάει με αυτά που άκουγε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και είπε προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως οτι έγινε, έγινε μόνος του και οχι επειδή ήταν υιός ή θυγατέρα. «Ντροπή σας, δώστε μου το λόγο επί προσωπικού, είστε άθλιος πρόεδρος, ντροπή σας», συνέχισε να φωνάζει η βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον Γιάννη Πανούση απο τη ΔΗΜΑΡ, εκείνος φάνηκε να μην ξέρει τι να κάνει γιατι οι φωνές συνεχιζόντουσαν, η Νίκη Φούντα απο τη ΔΗΜΑΡ έβαλε τα γέλια, ο καυγάς συνεχίστηκε και αργότερα όταν στο βήμα ανέβηκε ο Βασίλης Υψηλάντης απο τη ΝΔ.

«Επιτέλους, αυτο ειναι εκτροπή και τρομοκρατια απο την πλευρά της κ. Κωνσταντοπουλου. Δεν μπορει να κανει οτι θελει εδω μεσα και να μην σέβεται κανέναν».

Λίγο αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα για να καταγγείλει χουντικες μεθόδους εκ μέρους του αντιπροέδρου που μονολογούσε «πρέπει να μάθουμε ολοι μας να ζούμε με αυτό το πρόβλημα εδω μέσα», οτι δεν θα μιλήσει όσο στην έδρα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

By