Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του θύματος της φασιστικής επίθεσης

Συγκλονιστικά είναι όσα καταγγέλει ο πατέρας του 34χρονου ράπερ που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι.

pateras keratsiniΟ τραγικός πατέρας ανέφερε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, παρόντες στη συμπλοκή που κατέληξε στο έγκλημα, ήταν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, οι οποίοι δεν επενέβησαν, καθώς και ότι ο ιατροδικαστής του δήλωσε πως επρόκειτο για επαγγελματικό χτύπημα.

«Οι πληροφορίες μου δεν είναι πλήρεις, μου είπανε ότι ο γιος με κάποια άτομα ότι έβλεπαν τη μπάλα, κάποιος από τη παρέα του είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος τους ειδοποίησε. Τα παιδιά έφυγαν, πήγαν να πάρουν μπύρες και τότε ήρθε ένα αμάξι ανάποδα στο δρόμο», είπε.

Ανέφερε ότι στο σημείο υπήρχαν περίπου 12 αστυνομικοί της ομάδας Δίας, στους οποίους φώναξε η κοπέλα του θύματος να παρέμβουν λέγοντας «δε βλέπετε τι γίνεται;» . Έλαβε όμως την απάντηση ότι οι δράστες ήταν πάρα πολλοί, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες όταν ρωτήθηκαν οι αστυνομικοί γιατί δεν παρεμβαίνουν ένας εξ αυτών απάντησε «και τι να κάνουμε, να βγάζαμε πιστόλι;»  Τον 45χρονο δράστη συνέλαβε τελικά μια γυναίκα αστυνομικός.

«Του βάλαν το μαχαίρι στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν επαγγελματικό χτύπημα», ανέφερε ακόμη ο τραγικός πατέρας, προσθέτοντας ότι η κοπέλα του θυματος είπε πως λίγο πριν πεθάνει ο 34χρονος υπέδειξε το δράστη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By