Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι λέει ο Παναθηναϊκός για τον Μπούρμπο

Διαψεύδει τα περί κλεισμένης συμφωνίας η «πράσινη» ΠΑΕ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÖÇ / CUP / SEMIFINAL / PANATHINAIKOS -OFI

«Ενδιαφερόμαστε μόνο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο παίκτης ανήκει στο ρόστερ του ΟΦΗ. Αν κάποια στιγμή στη διάρκεια του καλοκαιριού ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος, τότε ίσως να μας απασχολήσει».

Διάψευση της φημολογίας περί ενδιαφέροντος από πλευράς Παναθηναϊκού για τον Χρήστο Μπούρμπο, 31χρονο αμυντικό του ΟΦΗ, ο οποίος πάντως έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της κρητικής ομάδας ζητώντας να μείνει ελεύθερος. Συνεπώς, αν ισχύσει το παραπάνω σχόλιο από πλευράς Παναθηναϊκού, θα πρέπει να περιμένουμε κίνηση προς την πλευρά του παίκτη.

Στο μεταξύ, παράταση για τους παλαιούς κατόχους διαρκείας έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως οι περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας έχουν χρονική παράταση έως τις 7 Ιουνίου για την ανανέωση των Καρτών Διαρκείας 2014/15 στην προνομιακή τιμή -15% επί της νέας τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

Η παράταση ανανέωσης των Διαρκείας, διατηρεί το προνόμιο της έκπτωσης για τους παλαιούς Κατόχους, αλλά όχι αυτό της ανανέωσης στην ίδια θέση, καθώς οι θέσεις αποδεσμεύονται από σήμερα το απόγευμα 24/5.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια της Θύρας 3 στη Λεωφόρο από τις 10:00 έως τις 18:00 καθημερινά, το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου Διαρκείας μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα. Η δύναμη του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στη συμμετοχή σας».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By