Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τι λένε οι αστέρες του Hollywood για τον άδικο χαμό του Paul Walker

Ο ένας μετά τον άλλο εκφράζουν τον πόνο τους για τον θάνατο του αγαπημένου τους πρωταγωνιστή του Fast and Furious

8645E4CCC936DE0D2DE0BC6B12D4EAD7

Ο θάνατός του Paul Walker σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχει συγκλονίσει τον κόσμο της διεθνούς showbiz. Ο ένας μετά τον άλλο οι αστέρες του Hollywood εκφράζουν μέσα από μηνύματά τους τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 40χρονου πρωταγωνιστή του Fast & Furious. Όλοι τους κάνουν λόγο για έναν μοναδικό άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή, ήταν συνεσταλμένος και είχε σπάνιες ηθικές αξίες, αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ γρήγορα.

Ο 46χρονος συμπρωταγωνιστής του Walker, Vin Diesel, δηλώνει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του φίλου και συνεργάτη του.

Ο Vin, σε φωτογραφία του μαζί με τον Walker, που δημοσίευσε στο Instagram έγραψε : «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ. Δε μου έχουν μείνει λόγια. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Chistopher Bridges νωρίτερα έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς στο Facebook για τον θάνατο του Paul Walker, δηλώνοντας συντετριμμένος. Μάλιστα, την ανάρτησή του την συνόδευσε με μία συγκινητική φωτογραφία με τα μέλη του καστ της ταινίας να κρατούν τα χέρια.

 

article-0-19BFB44700000578-411_634x825

«Το ταπεινό σου πνεύμα έγινε αισθητό από την αρχή, όπου βρισκόσουν έσπερνες ευλογία, με την παρουσία σου άφηνες πάντα ένα σημάδι. Ήμασταν σαν αδέρφια και τα γενέθλια μας είναι με μόλις μία μέρα διαφορά. Θα κρατήσεις για πάντα μια θέση στις καρδιές όλων μας. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. R.I.P.», έγραψε.

« Όλη μου η δύναμη, η αγάπη και η πίστη στην οικογένεια Walker για αυτήν την σπαρακτική στιγμή. Βρίσκουμε τη δύναμή μας… υπό το φως του. Σε αγαπώ, αδελφέ μου», έγραψε στο Twitter ο Dwayne Johnson.

dwayne-tweet

 

[video_embed][/video_embed]

« Η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ, κανείς δεν μπορεί να με κάνει να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό. Πατέρα Θεέ, προσεύχομαι να δώσεις φως στην αιτία. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω. Η καρδιά μου πονάει, πάει να σπάσει. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι αυτό είναι πραγματικό. Προσευχηθείτε δυνατά για το μοναχοπαίδι του και την οικογένειά του», έγραψε ο Tyrese Gibson.

article-2516327-19BFEC4600000578-337_634x648

 

article-2516327-19BFCF9A00000578-779_634x634

Ανάμεσα στα αστέρια που δημοσιοποίησαν τις σκέψεις τους σχετικά με το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο είναι και η Μαρία Μενούνος, που έχει χάσει έναν ξάδελφό της με τον ίδιο τρόπο. « Πήρα συνέντευξη από τον Paul πολλές φορές… Πολύ γλυκός και ταπεινός. Τι τραγωδία», είπε.

article-2516327-19BFBB2800000578-608_634x558

« Η καρδιά μου έχει συντριβεί από την είδηση ​​ότι ο φίλος μου Paul Walker απεβίωσε. Όλες οι προσευχές και η φώτιση στην κόρη και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Michael Ealy.

« Ο Paul ήταν ένα καλό παιδί. Είχε συνείδηση και ήταν ασυμβίβαστος στο Χόλιγουντ. Ήξερε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο στη ζωή και έζησε με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι που σε γνώρισα αδελφέ μου», έγραψε ο  Ryan Phillippe.

gabriele-tweet

Η Jessica Alba που πρωταγωνίστησε μαζί του το 2005, στην ταινία Into the Blue έγραψε: «R.I.P Paul Walker – ήταν ένα αξιαγάπητο πρόσωπο τόσο γλυκό και γειωμένο. Η καρδιά μου είναι στην οικογένειά του».

Ο συμπρωταγωνιστής του στο The Skulls, Joshua Jackson είπε: «Να πάρει. Δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιος τόσο γεμάτος ζωή να φεύγει τόσο σύντομα. Οι σκέψεις μου στην οικογένεια του. RIP Pauly Walker».

tweetss

«Όταν εγώ και ο Paul γυρίσαμε το  The Skulls, πέρασα υπέροχα. Ήταν ένας από τους πιο καλούς με γενναιόδωρο πνεύμα ηθοποιούς που έχω δουλέψει ποτέ», έγραψε η Hill Harper.

Ο James Van Der Beek είπε: «Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας απόψε στους φίλους και την οικογένεια του Paul Walker και ειδικά στο μικρό του κοριτσάκι. Πόσο λυπηρό. Πολύ βαριά η καρδιά μου απόψε».

Οι παραπάνω αστέρες είναι μόνο λίγοι από εκείνους που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By