Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι λένε οι Ισπανοί για τον Ολυμπιακό, ποιούς ξεχώρισαν…

Πώς βαθμολόγησε η ισπανική εφημερίδα Marca στο σημερινό της φύλλο τον Ολυμπιακό, τον προπονητή και τους παίκτες του.

1145906Αναλυτικά τι γράφουν οι Ισπανοί:

Ολυμπιακός 6
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα της ομάδας των Μίτσελ και Αλκόρτα, που επέστρεψε δυνατά στο γήπεδό της απέναντι σε άλλη μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, όπως έκανε περισσότερες από μία φορές στην περσινή περίοδο.

Μίτσελ 6
Του βγήκαν όλα. Φάνηκε πόσο δούλεψε με την ομάδα του, παρενοχλώντας πολύ το παιχνίδι της Ατλέτικο. Αξιοποίησε τον Κασάμι στο κέντρο, απ” όπου ξεκίνησε για να δώσει ασίστ.

Ρομπέρτο 7
Πραγματοποίησε δύο τεράστιες επεμβάσεις σε σουτ του Γκριζμάν στο με το σκορ στο 2-1, οι οποίες ουσιαστικά χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του.

Ελαμπντελαουί 5
Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλούς κινδύνους με τις προωθήσεις του στην επίθεση, αν και είχε επίσης δυσκολίες με τον Ανσάλδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν προωθήθηκε πολύ και αμύνθηκε σωστά.

Μποτία 6
Ήταν πολύ σίγουρος κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού και αρκετά γρήγορος στις επεμβάσεις του. Έβγαζε με ασφάλεια τη μπάλα από την άμυνα. Έδειξε πως είναι ο ηγέτης της άμυνας.

Αμπιντάλ 5
Στο πρώτο γκολ της Ατλέτικο, ο Μάντζουκιτς τον νίκησε παίρνοντας κεφαλιά χωρίς αντίπαλο από τη σέντρα του Ανσάλδι. Εκτός από αυτό το λάθος, στάθηκε στο ύψος του χωρίς ρωγμές.

Μαζουακού 6
Άνιξε το σκορ με ένα φοβερό αριστερό σουτ και ότι έκανε με τη μπάλα το έκανε για κάποιον λόγο. Καλός στην άμυνα επίσης, αν και ο Χουανφράν του δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Mανιάτης 5
Ο Έλληνας αρχηγός δεν είχε μεγάλη συμμετοχή, ήταν ο παίκτης που φαινόταν περισσότερο εξαφανισμένος , όμως θυσιάστηκε πολύ για την ομάδα στον αμυντικό τομέα.

Μιλιβόγεβιτς 5
Ήταν ο παίκτης που έδωσε ισορροπία στο κέντρο του γηπέδου, όντας πάντα διαθέσιμος πίσω από τον Κασάμι. Έπαιξε απλά με με πρώτο μέλημα να καταστρέψει το παιχνίδι των «ροχιμπλάνκος».

Κασάμι 6
Η πρώτη του ενέργεια ήταν μία αγκωνιά που παραλίγο να βγάλει νοκ-άουτ τον Μάντζουκιτς. Μετά από αυτό έδειξε πόσο καλός παίκτης είναι σε μία νέα θέση γι” αυτόν. Μεγάλη ασίστ στο τρίτο γκολ.

Ντομίνγκεζ Το αστέρι 7
Τρέλανε όλη την άμυνα των «ροχιμπλάνκος» με την μεγάλη κινητικότητά του ανάμεσα στις γραμμές. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από μία δική του μεγάλη ενέργεια. Έδειξε πως είναι σε εκπληκτική φόρμα.

Αφελάι 5
Τη μοναδική ευκαιρία για γκολ που του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι την έστειλε με τελειότητα στα δίχτυα. Παρ” όλα αυτά είχε μικρή συνεισφορά στην επίθεση.

Μήτρογλου 6
Επέστρεψε για να δείξει πόσο μεγάλος επιθετικός είναι, όχι μόνο με την θαυμάσια κίνησή του στο τρίτο γκολ, αλλά και από τις καλές κινήσεις του μπροστά και τη δουλειά του στο μαρκάρισμα.

Φουστέρ 5
Λαμβάνοντας υπ” όψιν πως έπαιξε περίπου μισή ώρα δεν πρόσφερε λίγα στο παιχνίδι, κυρίως λόγο του γεγονότος ότι η Ατλέτικο είχε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο.

Εντινγκά 5
Μπήκε στα τελευταία λεπτά για να δώσει φρεσκάδα, αλλά αυτό έγινε την ώρα που η ομάδα του είχε οπισθοχωρήσει και δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του.

Γιαννούλης –
Η είσοδός του στο γήπεδο έγινε για να προστατευτούν τα μετόπισθεν της ομάδας του. Σχεδόν δεν είχε χρόνο για να ακουμπήσει τη μπάλα, με την Ατλέτικο να έχει κατασκηνώσει στην περιοχή της ομάδας του.

Η βαθμολογία της Ατλέτικο:
Σιμεόνε 5, Όμπλακ 3, Χουανφράν 5, Μιράντα 5, Γοδίν 5, Ανσάλδι 5, Γκάμπι 4, Μάριο 5, Κόκε 5, Γκαρσία 5, Αρντά 6, Μάντζουκιτς 5, Γκριζμάν 6, Τσέρτσι 5, Σαούλ 5.

By