Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τι προβλέπει το Bloomberg για την Εθνική Ελλάδας

Είδαμε την πρόβλεψη της Goldman Sachs για το Μουντιάλ, πάμε να δούμε και αυτή του Bloomberg για την Εθνική Ελλάδας αλλά και τους άλλους φιναλίστ

ethniki600_240514

Είδαμε την πρόβλεψη της Goldman Sachs για το Μουντιάλ, πάμε να δούμε και αυτή του Bloomberg για την Εθνική Ελλάδας αλλά και τους άλλους φιναλίστ.

Η ηλεκτρονική λοιπόν έκδοση του Βloomberg –που προέβλεψε, μέσω βάσης δεδομένων, τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ και τις ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση, φτάνοντας μέχρι τους φιναλίστ και τον Κυπελλούχο- εκτίμησε πως η Ελλάδα θα φθάσει στη φάση των 16.

Η πρόβλεψη για τον όμιλό μας, δίνει νίκη στην Κολομβία με 1-0 σε βάρος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με πιθανότητες επαλήθευσης 44%, ισοπαλία στο παιχνίδι με τους Ιάπωνες (και με σκορ 1-1) με πιθανότητες επαλήθευσης 40%, ενώ το ίδιο σκορ (1-1) εκτιμάται ότι θα σημειωθεί στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού, με πιθανότητες επαλήθευσης 45%.

Κι αν μιλάμε για δύο ισοπαλίες, αυτό δεν σημαίνει ότι η Εθνική δεν προκρίνεται. Αντίθετα, η Ελλάδα περνάει ως δεύτερη και αντιμετωπίζει την Ιταλία από την οποία ηττάται με ένα γκολ διαφορά (μιλάνε για σκορ 1-0) με πιθανότητες επαλήθευσης 57%.

Όσο για τον τελικό, εκεί πάνε Βραζιλία και Ισπανία, με τη γηπεδούχο να επικρατεί με 1-0, αποτέλεσμα που συγκεντρώνει 60% πιθανότητες επαλήθευσης.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By