Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τι υποστηρίζει η ΧΑ μετά την απόφαση

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή πανηγυρίζει για το γεγονός ότι αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος, προσπερνώντας το γεγονός ότι προφυλακίστηκε ο Λαγός.

 

FOSPHOTOS / Αλέξανδρος Κατσής
FOSPHOTOS / Αλέξανδρος Κατσής

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή πανηγυρίζει για το γεγονός ότι αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος, προσπερνώντας το γεγονός ότι προφυλακίστηκε ο Λαγός. Χωρίς να αναφέρεται στον προφυλακισθέντα βουλευτή, αλλά ούτε στο γεγονός ότι και οι έτεροι τρεις παραμένουν κατηγορούμενοι, η ανάρτηση υποστηρίζει πως «καταρρέει το χαλκευμένο κατηγορητήριο».

Υποστηρίζει επίσης πως η Ελληνική Δικαιοσύνη  «αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων» και πως «η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής». Φέρνει δε ως επιχείρημα ότι η ανάκριση διήρκεσε πολλές ώρες και αναφέρεται σε ανασυγκρότηση της οργάνωσης, για να συνεχίσει το «νόμιμο πολιτικό αγώνα» χωρίς να διευκρινίζει όμως με ποια μέσα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By