Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Τον μαχαίρωσα για να μην με μαρτυρήσει»

Ανατριχιαστικά τα στοιχεία που έδωσε ο Ολλανδός ανιματέρ για το επεισόδιο με το 12χρονο παιδί που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

animater1Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της επίθεσης του Ολλανδού που θέλησε να κρύψει τα ίχνη της ληστείας που έκανε με την απόπειρα δολοφονίας του μικρού αγοριού από τη Ρωσία που πραγματοποιούσε τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο 20χρονος ανιματέρ ομολόγησε ότι παρέσυρε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου το παιδί από τη Ρωσία, όπου του κατάφερε τα αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι στην πλάτη και το στήθος και στη συνέχεια προσπάθησε να τον κρύψει μέσα σε θάμνους στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, πιστεύοντας ότι είναι νεκρός.

Μάλιστα στη συνέχεια, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και συνέχισε τη δουλειά του, ενώ αργότερα συμμετείχε και στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού από τη Ρωσία.

Όπως φαίνεται μια προσπάθεια να κρύψει την τσάντα με τα κλοπιμαία κίνησε την υποψία των Αρχών, οι οποίοι βρήκαν τα κλοπιμαία και συνέλαβαν τον 20χρονο.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να περιμένουν πλέον να βγει από την καταστολή, για να δουν αν θα έχει μόνιμες κινητικές βλάβες.

Παράλληλα, τα έξοδα διαμονής για την οικογένεια του ανήλικου, για όσο διάστημα χρειαστεί, θα καλύψει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

By