Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τον πολιτικό θάνατο του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Πάγκαλος

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει να υπάρχει»

pasok-grafeia-ippokratous

Τον πολιτικό «θάνατο» του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ fm.

«To ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει να υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως το τέλος του κινήματος πρέπει να έρθει στις επόμενες εκλογές «για να μη διαταραχθεί το έργο της συγκυβέρνησης», επισημαίνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα πρέπει να συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση προκειμένου να εξαντλήσει όλη την τετραετία».

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε πως στην παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει την ύπαρξη του, δεν ισχύει όμως το ίδιο για το ΠΑΣΟΚ του 8%» και σχολίασε πως «τα κόμματα δεν είναι αιώνια, απαραβίαστα και θρησκευτικές έννοιες».

Παράλληλα ανέφερε πως ο όρος Δημοκρατική Παράταξη του άρεσε μεν αλλά έχει κάποιον άλλον ιδιοκτήτη ενώ για την ΕΛΙΑ, είπε πως το όνομα είναι κλεμμένο.

Τέλος σχετικά με τη συζήτηση περί ηγεσίας που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως πρόκειται για ένα θέμα που θα συζητηθεί στο συνέδριο, έσπευσε ωστόσο να συμμεριστεί την άποψη του κ. Βενιζέλου πως με τον τρόπο που γίνεται η συζήτηση για αλλαγή ηγεσίας είναι «γελοία και προσβλητική».

 

 

 

By