Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης θα επισκεφθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μετά από πρόσκληση των φίλων του «Θρύλου» – Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επισκεφτεί τον σύνδεσμο από το 2010, όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου

Έναν υψηλό προσκεκλημένο θα έχει το προσεχές Σάββατο ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχτηκε πρόσκληση από τους φίλους της ομάδας και την έκανε αποδεκτή.

μαρινακης

Έτσι όχι απλώς θα συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα, έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά μαζί θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα των Πειραιωτών με την Καλλονή στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 18η αγωνιστική.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επισκεφτεί το συγκεκριμένο σύνδεσμο από το 2010, όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου. Στο παρελθόν είχε επισκεφτεί αρκετές φορές τους οργανωμένους της Νέας Υόρκης ο προκάτοχός του στην κεφαλή του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Και φυσικά αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα θα πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους φίλους της ομάδας για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

By