Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τουιτερομαχία» Μουρούτη – Βαξεβάνη

[pullquote style=»border-left»]Κάθε tweet και φαρμάκι….[/pullquote]

twitter-beefΠολύωρος τσακωμός σημειώθηκε, μέσω twitter, μεταξύ του εκδότη του HOT  DOC, Κώστα Βαξεβάνη και του Γιώργου Μουρούτη, με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σχετίζονται με τη Χούντα.

Το HOT DOC δημοσίευσε στο τεύχος που κυκλοφορεί ότι ο Φιλιππακόπουλος, γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας είναι συνεργάτης της Χούντας, ενώ δημοσίευμα του left.gr, που αναπαρήγαγε ο κ. Βαξεβάνης, έκανε αναφορά στον Ι. Κωτούλα, αποσπασμένο εκπαιδευτικό στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος  τοποθετήθηκε δημόσια για το μεταναστευτικό.

«Ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση: εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον της άνοιας, για χάρη της νεολαίας, εναντίον των περιχαρακωμένων ιεραρχιών…. Επιπλέον, τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών, οι οποίοι αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία (αιχμαλώτους πολέμου αντίπαλων κρατών, θεωρούμενες εχθρικές εθνικές και κοινωνικές μειονότητες) και κατόπιν να αξιοποιήσουν (σ.σ σικ) το εργατικό δυναμικό των αιχμαλώτων». Εν τέλει, «η πρακτική του να “κατηγοριοποιούμε” και άρα να απορρίπτουμε τον ναζισμό πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτό στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια φροϋδική απώθηση από την πλευρά των διανοουμένων, οι οποίοι αρνούνται να αναγνωρίσουν το τι ήταν. Άλλοι “βάζουν στο ίδιο τσουβάλι” τον ναζισμό, τη δικτατορία, τις σφαγές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την τρέλα του Χίτλερ…», αυτά είναι τα λόγια που αναφέρει ο κ. Κωστούλας, σύμφωνα με το left.gr.

Όλα αυτά έγιναν αφορμή για έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο, ενώ δεν έλειψαν και οι ειρωνικές απαντήσεις.

Δείτε μερικά αποσπάσματα:

baxmoour1

 

mouroutisbax2

 

 

 

By