Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατακτά την 13η διάκρισή του

Ειδικό τιμητικό βραβείο στα World Routes

aerodromio 02

 

Με μία ακόμη διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας ολοκληρώθηκαν τα World Routes, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών που έγινε στο Σικάγο από 20-23 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του 20ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών, World Routes, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περίπου 3.000 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών (300 αεροπορικές εταιρείες – 800 αεροδρόμια), ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύτηκε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών με ειδικό τιμητικό βραβείο στην κατηγορία επιβατικής κίνησης 4-20 εκ., σε αναγνώριση της συνεχούς δυναμικής υποστήριξης που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειές τους, τόσο κατά την εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία αλλά και κατά την περίοδο της ανάκαμψης της αεροπορικής αγοράς.

Στον πολύ σημαντικό θεσμό των Routes το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 13 συνολικά κορυφαίες διακρίσεις τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Η διάκριση αυτή είναι για το αεροδρόμιο της Αθήνας η 13η στη σειρά και επιβραβεύει την επιτυχημένη συνεργασία μας με τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Αθήνας, καθώς και τη θερμή ανταπόκρισή τους στη συνεχή υποστήριξη που τους παρέχουμε μέσω στοχευμένων κινήτρων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων μάρκετινγκ, με στόχο την επιτυχημένη προβολή τους και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους στην αγορά της Αθήνας. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας, τις αεροπορικές εταιρείες, για αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική και συνεχή ένδειξη εμπιστοσύνης προς το αεροδρόμιο μας» είπε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου.

By