Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το γράμμα του Μέσι στους θαυμαστές του

Με τον δικό του τρόπο αποφάσισε ο Αργεντίνος να απαντήσει στις ευχές που δέχεται, μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

1384291617_extras_noticia_foton_7_1Ο μυϊκός τραυματισμός που ταλαιπωρεί εδώ και λίγες ημέρες τον Λιονέλ Μέσι, δεν του επιτρέπει να δώσει το παρών στα φιλικά παιχνίδι της Αργεντινής με το Εκουαδόρ και την Βοσνία.

Κάτι που στεναχώρησε αρκετά τους θαυμαστές του, που περίμεναν πως και πως να τον δουν στη Νέα Υόρκη και στο Σεντ Λιούις που θα γίνονταν οι αγώνες, με αποτέλεσμα να περιοριστούν απλά στο να του στείλουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Τα μηνύματα που έλαβε ο «Λιό» ήταν αρκετά και δεν μόνο αδιάφορο δεν τον άφησαν, κάτι που φαίνεται και από το γράμμα που έγραψε και το δημοσίευσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Αργεντινής.

Σε αυτό, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, για μερικές εβδομάδες δεν θα μπορώ να αγωνιστώ, καθώς πρέπει να ξεπεράσω τον τραυματισμό του. Νιώθω ντροπή που δεν μπορώ να βοηθήσω την Εθνική μου ομάδα.

Τώρα όμως, το σημαντικό είναι γίνω καλά, έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου, με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω… Παίζοντας ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση…

Είμαι ευγνώμων που με στηρίζεται αυτή την δύσκολη στιγμή»…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By