Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το διαμέρισμα της Ivanka Trump στην Upper East Side.

Η γνωστή επιχειρηματίας Ivanka Trump,  μας ξεναγεί στο νέο της διαμέρισμα των 10 δωματίων, στην Upper East Side  της Νέας Υόρκης, το οποίο διαμόρφωσε με τη βοήθεια της interior designer Kelly Behun.

Ivanka-trump-apartment-mdn

Στο σαλόνι επικρατούν γήινοι και ανοιχτοί τόνοι με μερικές λάμψεις χρυσού. Ο custom-made καναπές και οι δύο πολυθρόνες έχουν επενδυθεί με γκρι βελούδο και μαζί με τη vintageκαρέκλα του Jindrich Halabala περικυκλώνουν το  cocktail table  των 70’ς.
01-Ivanka-trump-apartment-lgn

Το καθημερινό δωμάτιο, που φιλοξενεί και το γραφείο εξελίσσεται σε γκρι τόνους με τις έντονες πινελιές του μπλε χρώματος να του δίνουν ζωντάνια και δύναμη. Ο γωνιακός καναπές από λινό συνδυάζεται άψογα με το  custom- made cocktail table και το χαλί του  Hans Boujaran. Η Behun σχεδίασε το γραφείο από μπλε λάκα και το συνόδεψε με τις καρέκλες γραφείου των Eames.

03-Ivanka-trump-apartment-lgn06-Ivanka-trump-apartment-lgn

Στο foyer  η τοιχογραφία είναι δημιουργία του Bob George Studio,  ενώ η ροτόντα με την βάση από αληθινό κορμό δέντρου είναι ακόμα ένα  custom-made  κομμάτι.

04-Ivanka-trump-apartment-lgn

Ο μωβ πίνακας στη τραπεζαρία κερδίζει τις εντυπώσεις και δένει υπέροχα με τα μαύρα- χρυσά λοιπά στοιχεία. Τα κηροπήγια -γλυπτά ανήκουν στον designer Jeff Zimmerman και οι καρέκλες είναι σχέδιο του Mies van der Rohe.

05-Ivanka-trump-apartment-lgn

To master-room απολαμβάνει τη θέα της Νέας Υόρκης από τα μεγάλα του ανοίγματά που του χαρίζουν φως και λάμψη. Και εδώ η Behun σχεδίασε τα side-tables  από έβενο και την λευκή λακαριστή κονσόλα- συρταριέρα.

07-Ivanka-trump-apartment-lgn

Τέλος για το nursery-room  έχουν επιλεχθεί μπεζ και λευκοί τόνοι, που εκπέμπουν ηρεμία και γαληνή στο μικρό ένοικο. 08-Ivanka-trump-apartment-lgn

By