Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το ευνούχισαν με μπαλτά γιατί προσπάθησε να βιάσει ανήλικη

Ο άντρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ινδίας σε σοβαρή κατάσταση

india800_290514

Τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βιασμών και δη βιασμών ανήλικων κοριτσιών στην Ινδία έχουν οπλίσει τους κατοίκους της χώρας με περίσσιο θάρρος στην αντιμετώπιση των παραβατών, κάτι που δεν κάνει η αστυνομία.

Νέο περιστατικό με μαζική τιμωρία σε επίδοξο βιαστή ανήλικης έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την περιοχή Ganganagar στα βορειοδυτικά της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι κάτοικοι της περιοχής όταν αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του 40χρονου άντρα, τον οδήγησαν με τη βία σε ένα κρεοπωλείο και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Το δραματικό τέλος ήταν ο ευνουχισμός του επίδοξου βιαστή με έναν μπαλτά και η εγκατάλειψη του στη μέση του δρόμου αιμόφυρτου.

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είπε, ότι δεν τον βοήθησε κανείς, «γιατί όλοι γνώριζαν ότι τιμωρείται για σεξουαλικό έγκλημα».

«Είχαμε πολλά περιστατικά με επιθέσεις κατά γυναικών, βιασμούς, απαγχονισμούς και κακοποιήσεις σε αυτή τη χώρα. Είναι καιρός να σταματήσει αυτό. Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν το μήνυμα σε όλους, ότι αν αποτολμήσουν κάτι παρόμοιο θα τιμωρηθούν» είπε ακόμη.

Η αστυνομία από την πλευρά της ζητά να φανερωθούν οι δράστες, τονίζοντας ότι ο κόσμος δε μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια του.

«Όσο ειδεχθή κι αν είναι αυτά τα εγκλήματα, υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Ζητάμε από τους δράστες να ομολογήσουν, πριν τους βρούμε εμείς» ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

By