Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το ζεϊμπέκικο της Αρετής Τσοχατζοπούλου στον Κορυδαλλό

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου έριξε τις στροφές της με το ζεϊμπέκικο «Τι έκανα για πάρτη μου» κατά τη διάρκεια μουσικής βραδιάς για τους κρατούμενους

Τι και αν ο ιδιωτικός της χώρος, πλέον, περιορίζεται μόνο στα λίγα τετραγωνικά ενός κελιού. Τι και αν το όνομά της έχει συνδεθεί με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας. Η Αρετή Τσοχατζοπούλου ξέρει να το γλεντά ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

newego_LARGE_t_1101_54225512

Η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ξέσπασε στο χορό με το ζεϊμπέκικο «Τι έκανα για πάρτη μου» και έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς για τους κρατούμενους που διοργάνωσε η διεύθυνση των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου έριξε τις… βόλτες της τραγουδώντας μαζί με την Ειρήνη Διαμάντη και την ορχήστρα της. Μάλιστα η κ. Τσοχατζοπούλου δεν σταματούσε να δίνει παραγγελιές, ενώ στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησε τους μουσικούς.

Από τη μεγάλη αυτή βραδιά ήταν αισθητή η απουσία της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, η οποία απ” ότι ψιθύριζαν άλλες κρατούμενες, γενικώς σνομπάρει τις εκδηλώσεις.

By