Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το καρφί του Μεϊμαράκη για τις εξαγγελίες Tσίπρα

«Tελικά είναι κάποια ζητήματα τα οποία είναι εύηχα, ακούγονται ωραία αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στις σημερινές συγκυρίες»

meimarakis600ii_3103

Θετικά βλέπει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης την κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων από το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες πριν πάνε στις κάλπες τι είναι υλοποιήσιμο και τι όχι.

Κατά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, ο Πρόεδρος της Βουλής κάρφωσε δε, τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «τελικά είναι κάποια ζητήματα τα οποία είναι εύηχα, ακούγονται ωραία αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στις σημερινές συγκυρίες».

Διευκρίνισε ωστόσο, πως δεν το λέει αυτό με αιχμή ή με αφορμή κανένα σημαντικό γεγονός, αλλά διότι «η Βουλή οφείλει να δώσει μια άποψη πάνω σε αυτά, σε μια πιο εγγυημένη κοστολόγηση όλων, ώστε να γνωρίζει ο πολίτης βαδίζοντας προς την κάλπη τα γίνεται και να μπορεί να πάρει την σημαντική απόφαση».

Εξέφρασε τέλος, την πεποίθηση ότι οι πολίτες που έχουν υποστεί πολλές θυσίες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η πολιτική σταθερότητα των τελευταίων ετών βοήθησε ώστε να κατανοήσουν πως πρέπει να υπάρχουν προτάσεις και όχι μόνο αγανάκτηση και τιμωρία. «Δεν μπορούν να πηγαίνουν στις κάλπες μόνο με το μυαλό στην τιμωρία, πρέπει να βλέπουν κάποια πράγματα, να τα αξιολογούν και να τα πιστεύουν κιόλας», επεσήμανε.

By