Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Λονδίνο έγινε… Πειραιάς [εικόνες-βίντεο]

FOTO1Περίπου 5.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα στην Αγγλική πρωτεύουσα και στην «O2 Arena»…

Η πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή ήταν ένα μικρό δείγμα του τί μπορούν να καταφέρουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» δεν θα μπορούσε να λείψει από την μάχη για την υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού τίτλου.

Τα τηλέφωνα των γραφείων της ΚΑΕ είχαν σπάσει στην κυριολεξία από «ερυθρόλευκους» που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Αγγλία, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να κινήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση έξτρα εισιτηρίων.

FOTO2

Τελικά, τα κατάφερα παίρνοντας από τις επιστροφές της Μπαρτσελόνα και της ΤΣΣΚΑ, καθώς οι περισσότεροι φίλαθλοι των δύο ομάδων πήραν τον… δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα, απογοητευμένοι από τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία των συλλόγων του.

Έτσι, από το πρωί κατέφθαναν στο Λονδίνο συνεχώς φίλαθλοι από την Ελλάδα, αλλά και από τις γύρω περιοχές, προκειμένου να δουν από κοντά τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρώτοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην «O2» στο δεύτερο ημίχρονο του ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελόνα, που βρήκε νικητές του Ρώσους με 74-73, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν μέχρι και λίγα πριν την έναρξη του μεγάλου ματς…

FOTO3

Συνολικά, οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής, θεωρούν πως τον τελικό τον παρακολούθησαν περίπου 5.500 οπαδοί του Ολυμπιακού.

By