Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το μεγαλύτερο κινέζικο εστιατόριο

Κάθε εβδομάδα χρησιμοποιούνται περίπου 700 κοτόπουλα και 2.600 κιλά χοιρινού κρέατος!

kinezikopestiatorioΕίναι το μεγαλύτερο εστιατόριο στην Ασία και το μεγαλύτερο κινέζικο στον κόσμο, με έκταση 5,8 στρεμμάτων. Ο λόγος για το West Lake Restaurant ή Xihulou, στην Changsha, πρωτεύουσα της Χουνάν.

Διαθέτει 5.000 θέσεις και έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο κινέζικο εστιατόριο στον κόσμο και άνοιξε τον Οκτώβριο του 2004 .

Τα πολυάριθμα κτίρια που συνθέτουν το εστιατόριο κατασκευάστηκαν με την παραδοσιακή κινεζική αρχιτεκτονική . Το όλο συγκρότημα καλύπτει τέσσερις διαφορετικούς τομείς . Η Περιοχή Α περιλαμβάνει 70 μεγάλα και μικρά δωμάτια , σε συνδυασμό με μια αίθουσα, όπου καθημερινά πραγματοποιούνται παραστάσεις.

Η περιοχή Β περιλαμβάνει δέκα πολυτελή ιδιωτικά δωμάτια στο στυλ των αυτοκρατορικών ανακτόρων, η περιοχή Γ έχει εννέα ιδιωτικά δωμάτια πολυτελείας και η περιοχή Δ είναι το » Street Food Snack » .

Το εστιατόριο προσφέρει κυρίως παραδοσιακά κινέζικα πιάτα και απασχολεί χίλια άτομα, συμπεριλαμβανομένων 300 σεφ σε πέντε κουζίνες. Κάθε εβδομάδα χρησιμοποιούνται περίπου 700 κοτόπουλα και 2.600 κιλά χοιρινού κρέατος.

estiatorio hangzhouchinachinese restaurants kineziko kineziko2 kinezikoesti kinezikoestiatorio kinezikopestiatorio konezikoestiatorio

(Visited 1 times, 1 visits today)
By