Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το ΝΑΤΟ καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στη Ρωσία

 «Καταδικάζω κατηγορηματικά την τρομοκρατική επίθεση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γενικός γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας 

volgograd291213

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν καταδίκασε τη σημερινή αιματηρή βομβιστική επίθεση που πραγματοποίησε γυναίκα καμικάζι στο Βόλγκογκραντ της νοτιοδυτικής Ρωσίας, τονίζοντας πως η ατλαντική συμμαχία θα συνεχίσει να καταπολεμά την «τρομοκρατία» στο πλευρό των ρωσικών αρχών.

«Καταδικάζω κατηγορηματικά την τρομοκρατική επίθεση«, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ράσμουσεν. «Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά δικαιολογία για τέτοιες βάρβαρες επιθέσεις«, προσθέτει.

«Το ΝΑΤΟ και η Ρωσία βρίσκονται δίπλα-δίπλα στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, κυρίως συνεργαζόμενες σε τεχνολογίες που έχουν στόχο να αποφεύγονται οι επιθέσεις εναντίον των δημόσιων μεταφορών«, συνέχισε ο Ράσμουσεν.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν σήμερα όταν μια γυναίκα ανατίναξε τα εκρηκτικά που έφερε σε σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκοκγραντ (πρώην Στάλινγκραντ), σ΄ ένα νέο επεισόδιο βίας στην περιοχή αυτή που βρίσκεται κοντά στον ασταθή ρωσικό Καύκασο.

πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By