Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το ντέρμπι άρχισε νωρίς

Ένταση στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

99455a2ff62414d076ffc5e67d24d95f_XLΟύτε στα απλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν πλέον οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Πέμπτη στην Λεωφόρο.

Εκεί η ένταση ξεκίνησε με το… καλημέρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με 6 εκπροσώπους και όχι με 3, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των «πράσινων», που απείλησαν με αποχώρηση.

Τελικά οι μισοί άνθρωποι του Ολυμπιακού παρέμειναν εκτός σύσκεψης και η κουβέντα ξεκίνησε. Όχι όμως σε ήρεμο ύφος, καθώς το αίτημα της αστυνομίας να μείνουν κενές 5 σειρές καθισμάτων στις θύρες 10-11-12, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Και αυτό γιατί μιλάμε για τις κεντρικές θύρες από την πλευρά της οδού Τσόχα, οι οποίες έχουν όλες κι όλες 11 σειρές. Δηλαδή θα έπρεπε να μείνουν κενές οι μισές, στις οποίες υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληρώσει πάνω από 1.500 ευρώ για εισιτήριο διαρκείας…

Έτσι, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού δεν συμφώνησαν και πλέον την απόφαση θα πάρουν τα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας.

Από εκεί και πέρα, ενστάσεις υπήρξαν και για την παρουσία αστυνομίας εντός του γηπέδου. Ο Ολυμπιακός ήταν θετικός, οι «πράσινοι» όμως όχι, καθώς θεωρούν πως η παρουσία της σε αυτό και μόνο το παιχνίδι, ενδεχομένως να προκαλέσει εντάσεις.

Τέλος, όταν συζητήθηκε ο αριθμός των εκπροσώπων των φιλοξενούμενων που θα βρεθούν στην Λεωφόρο το επόμενο Σάββατο, ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός στις 10 προσκλήσεις, αρκεί όπως είπε να έχει όλα τα ονοματεπώνυμα και την ιδιότητα τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By