Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το παίζει υπεράνω χρημάτων η ΧΑ

Το παίζει υπεράνω χρημάτων η Χρυσή Αυγή μετά την κατάθεση της ρύθμισης για τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης, ενώ σπεύδει να υποστηρίξει ότι είναι «καθαρή» οικονομικά, για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

lefta
© Andrei Mihalcea | Dreamstime.com

Μετά την κατάθεση της ρύθμισης αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων, η ηγεσία των οποίων διώκεται για εγκληματικές δραστηριότητες, η Χρυσή Αυγή το παίζει υπεράνω χρημάτων, δηλώνοντας ότι έχει προ πολλού καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης όλων των κομμάτων. Υποστηρίζει επίσης ότι όσα χρήματα έχει λάβει μέχρι σήμερα τα διέθεσε « ως επί το πλείστον για την υποστήριξη απόρων και ανέργων συμπατριωτών μας», την ώρα που από τις καταθέσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτουν ερωτηματικά για αυτές τις δραστηριότητες.

Στην ανακοίνωση της σπεύδει μάλιστα να υποστηρίξει ότι τα οικονομικά της «έχουν ελεγχθεί πολλάκις από ορκωτούς λογιστές και δεν έχει βρεθεί καμία οικονομική ατασθαλία ή μυστική και παράνομη πηγή χρηματοδότησης», την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα και για ύποπτες διαδρομές χρήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By