Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρχεται «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

 Η δημιουργία του νέου κόμματος θα ανακοινωθεί με e-mail στις 3 το απόγευμα και όπως λένε οι πληροφορίες, θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές του Μαΐου

theodorakis-stavros

«Το Ποτάμι»! Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου κόμματος που ιδρύει ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.

Η δημιουργία του νέου κόμματος θα ανακοινωθεί με e-mail στις 3 το απόγευμα και όπως λένε οι πληροφορίες, θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει σύσκεψη με συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, που θα περιλαμβάνει, όπως λέγεται, ονόματα έκπληξη με απήχηση στη νεολαία.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η δημοσιογραφία πάει πίσω, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι οι εκλογές. Ουσιαστικά εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία, την εκπομπή του και την ιστοσελίδα του, το Protagon. Είναι κάτι που το σκεπτόταν εδώ και πολύ καιρό, λένε άνθρωποι που είναι κοντά του και προσθέτουν ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο ίδιος πάντως, δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά μόνον πρόεδρος του κόμματος, καθώς όπως δήλωσε δεν θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο γι” αυτή τη θέση.

Τόνισε μάλιστα, πως αν το κόμμα του πάει καλά στις Ευρωεκλογές, μετά θα αποφασιστεί τι θα γίνει και με τις εθνικές εκλογές.

 Διαβάστε την ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη

By