Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το ΣΔΟΕ και ο Κιάμος

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος για την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου

FOSPHOTOS.COM Alexandros Katsis
FOSPHOTOS.COM Alexandros Katsis

Αψήφησαν το 48ωρο λουκέτο που  επέβαλε το ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο για φορολογικές παραβάσεις και οι υπεύθυνοι το… λειτούργησαν κανονικά!

Σε κέντρο στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη. Έτσι, σε διαθεσιμότητα τέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, καθώς του καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου, παρά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου Summer Fix-Live ενημέρωναν το Σάββατο το απόγευμα μέσω Facebook: «Ό,τι και αν ακούγεται δεν μας αγγίζει. Εμείς βάλαμε φωτιά χθες με Πάνο Κιάμο και θα το κάνουμε και σήμερα… Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας…. Συνεχίζουμε κανονικά».

«Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο «SUMMER FIX» της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», έγραψε ο τραγουδιστής στο Facebook.

Πάντως, αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος τόνισε μέσω του MEGA ότι «δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή σε κανέναν παραβάτη. Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το νόμο προς πάσα κατεύθυνση, εντατικά, και θα είμαστε αμείλικτοι. Η φοροδιαφυγή πρέπει επιτέλους να παταχθεί».

Στο μεταξύ, στην εισαγγελία Πολυγύρου Χαλκιδικής οδηγούνται ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η κόρη του ιδιοκτήτη, που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για την υπόθεση. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναζητείται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By