Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το σπίτι της Hilary Swank

… στη καρδιά του Manhattan, διακοσμημένο από τον designer Mark Zeff.

Ένα υπέροχο διαμέρισμα, τοποθετημένο στο κοσμοπολίτικο νησί επέλεξε η Hilary Swank, διακοσμημένο με απαλές αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι, που έρχονται σε αντίθεση με τα σκουρόχρωμα έπιπλά της.

Το καθιστικό, με καναπέδες, coffee tables και χαλιά Calvin Klein Home, λούζεται από το φώς που περνάει μέσα από τα δύο μεγάλα ανοίγματα, και έχει σαν φόντο του ένα άκρως rustic σκηνικό, καθώς ο τοίχος έχει επενδυθεί από ακατέργαστο ξύλο και μας παραπέμπει λίγο σε εξοχική κατοικία.

Η τραπεζαρία και η κουζίνα φιλοξενούνται στον ίδιο open-space χώρο με το καθιστικό. Ο καφέ-γκρι χρωματισμός των ντουλαπιών δένει απόλυτα με τους ανοιχτόχρωμους καναπέδες και η τραπεζαρία δημιουργεί μία σκούρα λωρίδα διαχωρισμού τους.

Στο study room ο άνετος καναπές- κρεβάτι, πάλι από την σειρά Calvin Klein Home, τοποθετείτε μέσα στην costume made βιβλιοθήκη , και το σύνολο ολοκληρώνετε με πιο ethnic στοιχεία όπως τα Moroccan μαξιλάρια και διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και την αντίθεση χρωμάτων που δημιουργούν το πράσινο χρώμα των πάνελ και η γαλάζια κουρτίνα.

Το λουτρό περιλαμβάνει εκτός από το άνετο ντους και μία ελεύθερη λευκή πορσελάνινη μπανιέρα.

Τέλος στο master bed room κυριαρχεί μία διακριτική πολυτέλεια, που εκπέμπει το μεγάλο μαονένιο κρεβάτι και την λάμψη των χρυσών φωτιστικών, ενώ το βαθύ μπλε ριχτάρι που είναι απλωμένο πάνω στα ελαφρός μεταλλικά σκεπάσματα, δίνει μία βασιλική νότα στο χώρο.

[custom_gallery id=»133268″]

By