Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το σπίτι της «Meredith Grey»

H γλυκύτατη ηθοποιός Ellen Pompeo, πρωταγωνίστριας του Grey’s Anatomy», κατοικεί μαζί με τον άνδρα της και τη κόρη τους σε ένα υπέροχο σπίτι στο Hollywood Hills, κατασκευασμένο τη δεκαετία του 1920 και αναδιαμορφωμένο από τον interior designer Martyn Lawrence-Bullard.

Το σαλόνι του σπιτιού περιλαμβάνει έπιπλα παλαιά και νέα. Ένα vintage χαλί και ένας custom-made καναπές από το σχεδιαστή Martyn Lawrence-Bullard, μαζί με τις Μαροκινές αψίδες προδίδουν το μεσογειακό στυλ. Το δάπεδο της κουζίνας και του λουτρού έχει καλυφτεί με πλακάκια τερακότας που κάνουν μία υπέροχη αντίθεση με τα υπόλοιπα inox- industrial , και τη λευκή πορσελάνινη μπανιέρα αντίστοιχα.

[pullquote style=»border-left»]Στη τραπεζαρία οι Μαροκινές διαθέσεις συνεχίζονται με τα κρεμαστά φωτιστικά πάνω από το μακρόστενο μοναστηριακό τραπέζι και το oversized καθρέπτη που κλέβει την παράσταση. Σε όλη την έκταση της κατοικίας τα ερεθίσματα της Pompeo από το Μαρόκο, την Ισπανία και την Τοσκάνη πλημυρίζουν το χώρο, από τα χρωματιστά μαξιλάρια στο living room και το παραμυθένιο παραβάν πίσω από το καναπέ, μέχρι τα ανατολίτικα χρώματα του master room και το καναπέ που βρίσκεται δίπλα στη πισίνα για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην οικογένεια και τους καλεσμένους της.[/pullquote]

[custom_gallery id=»90712″]

By