Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το συγκινητικό αντίο του Τζέι Λένο στο Tonight Show

Ο Jay Leno φεύγει, ο Jimmy Fallon έρχεται- Πολλές προσωπικότητες της αμερικανικές σκηνής εμφανίστηκαν στην αποχαιρετιστήρια παράσταση του

jayleno

Ο κωμικός παρουσιαστής Τζέι Λένο είπε ένα συναισθηματικό αντίο στο «Tonight Show» την Πέμπτη σε μια παράσταση κατάσπαρτη από αστέρια της αμερικανικής σκηνής, με επικεφαλής τον επίσης κωμικό Μπίλι Κρίσταλ.

Ο Λένο που είχε αποχωρήσει «πραξικοπηματικά» το 2009 αλλά επέστρεψε στην παρουσίαση ενός εκ των πιο δημοφιλών εκπομπών στην αμερικανική τηλεόραση, για να αποσυρθεί προφανώς οριστικά πλέον, παρουσίαζε το συγκεκριμένο σόου επί 22 χρόνια και τώρα παραδίδει τα ηνία στον Τζίμι Φάλον. Ο 63χρονος Λένο Leno, που ανέλαβε το 1992 από τον «μυθικό» Τζόνι Κάρσον, βγήκε στη σκηνή εν μέσω χειροκροτημάτων από το ακροατήριο, χαιρετώντας τους περισσότερους όπως έκανε σε κάθε παράσταση.

[video_embed][/video_embed]

Πολλές προσωπικότητες της αμερικανικές σκηνής εμφανίστηκαν στην αποχαιρετιστήρια παράσταση του Λένο είτε με τη φυσική τους παρουσία είτε με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα. Ακόμη και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος το 2009 έγινε ο πρώτος πρόεδρος που εμφανίστηκε σε νυχτερινό talk show, αποχαιρέτησε τον Λένο με βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

By