Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το τελευταίο «αντίο» σήμερα στην Άννα Πολλάτου

Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της θα ταξιδέψουν σήμερα στην Κεφαλοννιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη τους φίλη

anna pollatou_10

Σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας του Αργοστολίου θα  γίνει η κηδεία της Άννας Πολλάτου,  η οποία σε ηλικία 31 ετών έχασε τόσο τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τα γραφεία της Ε.Γ.Ο. θα παραμείνουν  κλειστά σε ένδειξη πένθους ενώ ακυρώθηκαν και όλες οι προγραμματισμένες προπονήσεις των εθνικών ομάδων γυμναστικής. Η Ε.Γ.Ο. σκοπεύει με αίτημα της να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής να επιτραπεί στους Έλληνες αθλητές της να αγωνιστούν με ένδειξη πένθους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών-εφήβων στη Σόφια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής του Ιουνίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

By