Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το τελευταίο «αντίο» στην Πόλυ Πάνου

Η σόρος της έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου  – Στις 3 μμ η κηδεία

poli-panouΣε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου έχει εκτεθεί από τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας η σορός της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Πόλυς Πάνου.

Στις τρεις το μεσημέρι θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο Κόκκινου Μύλου όπου και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο.

Η Πόλυ Πάνου, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Πολυτίμη Κολιοπάνου, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 73 ετών.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και Στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία αναφέρεται: «H Πολυτίμη Πάνου, ετών 73, απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.»

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, όμως μεγάλωσε στην Πάτρα. Εκεί και ενώ ήταν μόλις 11 ετών την ανακάλυψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Το 1952 μπήκε στη δισκογραφία με το «Πήρα τη στράτα την κακιά» του Μπιθικώτση.

Συνέχισε με το «Να πας να πεις της μάνας μου» του Ζαμπέτα- Τσάντα (1956) και «Τα αδέλφια δε χωρίζουνε», «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Άλλα μου λεν τα μάτια σου», «Ένα σφάλμα έκανα», «Εσένα δε σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει» και άλλα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By