Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το τελευταίο χαρτί για Τατσόπουλο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί, καθώς θεωρεί ότι κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ

tatsopouls650_181113

Μία τελευταία ευκαιρία για ανακωχή φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στον Πέτρο Τατσόπουλο στη συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, ώστε να καταλαγιάσει ο θόρυβος από την κόντρα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προεξέχοντος του προέδρου του Δ.Σ. Της Αυγής, Βασίλη Μουλόπουλου.

Κύκλοι του κόμματος τονίζουν πως η εσωκομματική «φαγωμάρα» βλάπτει σημαντικά την εικόνα του κόμματος, «σε μία τόσο οριακή ιστορική στιγμή που η κυβέρνηση του μνημονίου πνέει τα λοίσθια». Παράλληλα, τονίζεται πως η στάση του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κάλεσμα που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ για σύμπνοια και ενότητα.

Από την πλευρά του, μετά το νέο κάλεσμα μέσω άρθρου της Αυγής για παραίτηση, ο Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα fm σημείωσε πως «εγώ δεν παραιτούμαι, διότι πιστεύω ότι κάνω καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πιστεύω ότι καταστρέφω τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο: πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τη στάση του προέδρου του ΔΣ της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «… Είτε ο Β. Μουλόπουλος ήταν διεφθαρμένος μέσα στον ΔΟΛ τον καιρό που δούλευε -και ήταν πολύς, 20 χρόνια- και ξαφνικά είδε το φως το αληθινό και ανένηψε και από ένας διεφθαρμένος δημοσιογράφος έγινε αγνός, άτεγκτος και αδιάφθορος και πήγε και ανέλαβε τον επικοινωνιακό τομέα στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Πάντως, το κατά πόσο μπορεί να θεωρείται λήξαν το σίριαλ «Τατσόπουλου» κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το προεξοφλήσει και μένει να αποδειχθεί το προσεχές διάστημα…

Εν τω μεταξύ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σειρά στελεχών, έχουν ολοκληρώσει, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, την προεργασία του απαιτείται για τη σύνταξη του φακέλου σχετικά με την κατάθεση της πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By