Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Honda NSX του Ayrton Senna πωλείται στο eBay;

Ένα Honda NSX του 1993 έκανε την εμφάνισή του στο eBay και ο πωλητής ισχυρίζεται πως είναι ένα από αυτά που είχε στην κατοχή του ο αδικοχαμένος βραζιλιάνος άσσος της F1.

honda

[pullquote style=»border-left»]Ο Ayrton Senna είχε 3 NSX. Ένα κόκκινο που του το είχε δώσει η ίδια η Honda και το είχε στην Quinta do Lago, στη βίλλα του στη Ν. Πορτογαλία. Ένα μαύρο με αριθμό chassis 000999 που του το είχε αγοράσει ο κος Antonio de Almeida Brada a.k.a. “Braguinha”, προσωπικός μέντορας του Senna και χορηγός του και το είχε σε ένα παλάτι στο Sintra, κοντά στην πίστα του Εστορίλ και ένα ακόμα μαύρο που το είχε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Εγώ είχα στην κατοχή μου επί 17 συναπτά έτη αυτό που είχε στο Sintra. Έχει 31.000 μίλια και είναι εντελώς αυθεντικό με πατάκια που χρησιμοποιήθηκαν από το Senna την τελευταία φορά που το οδήγησε και έχουν και το αποτύπωμα του ποδιού του. Τώρα αποφάσισα να το πουλήσω για πρώτη φορά και να πω την ιστορία του[/pullquote]

Γράφει ο πωλητής του…

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η υψηλότερη προσφορά είναι στις 50.100 λίρες Αγγλίας και απομένουν 8 ημέρες μέχρι το τέλος της δημοπρασίας.

Μένει να δούμε αν είναι αλήθεια ή ψέμα όλα αυτά!

ΠΗΓΗ: eBay

By