Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Top- Ten των καλύτερων Boutique Hotels της Μεσογείου!

Σας παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα boutique Hotels των Μεσογειακών χωρών, το καθένα για το μοναδικό του design και την υπέροχη τοποθεσία του.

1) To παραμυθένιο Borgo Engazia στη Pulgia της Ιταλίας. Τοποθετημένο σε ένα παραδοσιακό χωριό ξεχωρίζει για την chic απλή αρχιτεκτονική του και το rustic decor του.

1a

1b

2) Το Torralbenc, το πρώτο boutique hotel των Βαλεαρίδων Νήσων της Ισπανίας είναι ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης. Υπάρχουν μόνο 27 δωμάτια, όλα όμορφα διαμορφωμένα σε γήινες αποχρώσεις και συνδυασμό σχιστόλιθου και ξύλου.

2a 2b

3) Όταν αναζητάτε την πολυτέλεια το Finca Cortestin Hotel, στην Ανδαλουσία της Ισπανίας είναι ότι χρειάζεστε. Η πλούσια διακόσμηση του θα σας κάνει να μην θέλετε να αποχωριστείτε την σουίτα σας. Αν όμως τα καταφέρετε μπορείτε να συνεχίσετε την απόλαυσή σας σε μία από τις τρεις πισίνες ή στο spa.

3a 3b

4) Για τους πιο active επισκέπτες προτείνουμε το Abama Golf & Spa Resort, στη Τενερίφη της Ισπανίας. Εκεί θα βρείτε 7 πισίνες, μία απομονωμένη παραλία και ένα τεράστιο γήπεδο για golf. To ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά εστιατόρια 2 από τα οποία έχουν βραβευθεί με το Michelin Star.

4a 4b

5) Το L” Amphitrite Palace στο βόριο Μαρόκο είναι το τέλειο θέρετρο για χαλαρό τουρισμό στις αρχές πόλεις Meknes και Fez. Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε και μία μέρα στο παραδοσιακό hammam και ένα body scrub.

5a 5b

6) To Amanzo’e στο Πόρτο Χέλι, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. H Kate Moss το λάτρεψε και με το δίκιο της. Συνδυάζοντας άψογα στοιχεία από την αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική με το μοντέρνο design και την έντονη παρουσία του μαρμάρου, δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αρχαιοελληνικό οικισμό.

6a 6b

7) Τα boutique hotels έχουν αρχίσει να ξετρυπώνουν το ένα μετά το άλλο στη γειτονική μας Τουρκία. Το Badem Tatil Ev, στη Bozburun Peninsula, είναι ένα από αυτά με μόλις 12 ξεχωριστά δωμάτια. Τοποθετημένο στο λόφο λίγο πιο πέρα από το λιμάνι, αποκτάει μία αέρινη και ανοιχτηκή ατμόσφαιρα που μαγεύει κάθε επισκέπτη.

7a Badem Tatil Evi hotel in Selimiye, Turkey

8) Το ξενοδοχείο του 17ου αιώνα Hotel de Tories, στη Ile de Re της Γαλλίας, βρίσκεται πάνω στο λιμάνι της πόλης και είναι ότι καλύτερο για μία ήρεμη και απολαυστική διαμονή. Έχει 29 δωμάτια, όλα επιπλωμένα με το κλασικό Γαλλικό στυλ και με υπέροχες αντίκες.

8a 8b

9) Αν θέλετε να ζήσετε το απόλυτο ρομαντισμό επιλέξτε το Petra Secrete Resort & Spa, στη Costa Esmeralda, της Σαρδηνίας. Ένα ρομαντικό θέρετρο στην Ιταλική εξοχή, κοντά στις ακτές της Olbia με υπέροχή θέα!

9a 9b

10) Τέλος για τις οικογενειακές σας διακοπές σας προτείνουμε το Martinhal Beach Resort & Hotel, στη Algarve της Πορτογαλίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία, κήπους, δύο club για παιδιά κάτω των 8 και μία αίθουσα διαμορφωμένη για εφήβους. Ακόμα και τις πιο high season περιόδους, είναι μία ήσυχη και ήρεμη επιλογή.

10a 10b

(Visited 1 times, 1 visits today)
By