Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το Wall Paper λάτρεψε ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με σεφ τον Σκαρμούτσο

Τα πάντα φωνάζουν «Ελλάδα» στο εστιατόριο Ergon στο Λονδίνο, που έκλεψε το ενδιαφέρον του αυστηρού, απαιτητικού και επιδραστικού περιοδικού Wall Paper, που το συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του για τον Ιανουάριο.

Το άρθρο γράφει πως το Εrgon, που βρίσκεται στην 16 Picton Place, Marylebone, αποτελεί μια γιορτή για το κλασικό ελληνικό φαγητό με μια μοντέρνα προσέγγιση

. «Οδηγεί την παραδοσιακή ταβέρνα σε ένα νέο επίπεδο. Υπερήφανο για το μενού που δημιούργησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος – γνωστός στην πατρίδα του με συνεργασία με έξι εστιατόρια- το Εrgon θα σας ταϊσει με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και με συνταγές που επανεφευρέθηκαν για τον 21ο αιώνα.»

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην εσωτερική διακόσμηση που φέρει την υπογραφή των Θεσσαλονικιών Urban Soul Project.

Το Ergon είναι δημιούργημα των αδελφών Δούζη (Θωμάς και Γιώργος) και φιλοξενεί και ένα ντελικατέσεν, ένα μικρό παντοπωλείο που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν μερικές ελληνικές λιχουδιές για το σπίτι.

Ακολουθεί βίντεο με παρουσίαση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για λογαριασμό του Εrgon στο γνωστό γαστρομικό φεστιβάλ του Sani Resort.

 

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By