Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το «whatever it takes» στο επίκεντρο της διαμάχης Δραγασάκη- Στουρνάρα

Το λόγο από τον υπουργό Οικονομικών για τις χθεσινοβραδινές αναφορές στο πρόσωπο του σχετικά με τα όσα του αποδίδουν περί δημοψηφίσματος για το εθνικό νόμισμα, ζήτησε ο Γιάννης Δραγασάκης

stournaras 2

Το λόγο από τον Γιάννη Στουρνάρα για τις χθεσινοβραδινές αναφορές στο πρόσωπο του σχετικά με τα όσα του αποδίδουν περί δημοψηφίσματος για το εθνικό νόμισμα, ζήτησε ο Γιάννης Δραγασάκης , καλώντας τον υπουργό Οικονομικών να του πει πότε και που τον άκουσε να το λέει.

«Είπατε την έκφραση “whatever it takes”, αν διαβάσετε σήμερα, όλο τον Τύπο, τα blogs, αποδίδουν σε σας αυτό το νόημα», ήταν η απάντηση του Γ. Στουρνάρα, με τον αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για κατασκευασμένες απόψεις που αποδίδουν τα blogs.

«Άρα ζούμε σ” ένα σύστημα που δεν κρίνει απόψεις, αλλά κατασκευάζει απόψεις κατ” ερμηνεία και στη συνέχεια έρχεται ο υπουργός στη Βουλή και αποδίδει στον πολιτικό αντίπαλο αυτά που λένε τα blogs», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι είπε τη φράση “whatever it takes” για «να σώσουμε την κοινωνία απ” την καταστροφή στην οποία την έχετε οδηγήσει, για να μειώσουμε την ανεργία – και πάντα η δημοκρατία είναι το μέσο». Ο Γ. Δραγασάκης κάλεσε τον υπουργό ζητήσει από τις υπηρεσίες την ομιλία του και να του υποδείξει τι έχει πει. «Δεν αρνείστε όμως, τι λένε κορυφαία στελέχη σας,κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, υπάρχει συζήτηση μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, ακούμε διάφορες απόψεις, δεν μπορούμε να θέτουμε υπό αμφισβήτηση το νόμισμα της χώρας, εδώ κορυφαία στελέχη σας θέτουν θέμα», σημείωσε Γ. Στουρνάρας.

By