Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τρίτο πόλο θέλει το Ποτάμι ο Στ. Θεοδωράκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ «φόρτσαρε» την τελευταία εβδομάδα και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την κυβέρνηση»

theodorakisMMM

Σε ήρεμα νερά «κυλάει» σήμερα το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με το ενδιαφέρον για τα προμηνύματα που θα στείλουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών, να είναι μεγάλο. Σχολιάζοντας τα πρώτα exit polls, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «φόρτσαρε» την τελευταία εβδομάδα και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την κυβέρνηση.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα διαμορφώσει και το κλίμα της ερχόμενης εβδομάδας ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών, όπου το Ποτάμι «δοκιμάζεται» για πρώτη φορά, λένε στην Σεβαστουπόλεως, όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος.

Συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη σημειώνουν πως οι σημερινές κάλπες και τα αποτελέσματα δείχνουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος και θα δρομολογήσουν τις όποιες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο. Το σημαντικό πάντως, για το νεοσύστατο κόμμα είναι η συμμετοχή του κόσμου. «Γραμμή» υπέρ κάποιων υποψηφίων δεν έχει δοθεί, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα, με τον πρόεδρο του κόμματος να μην κρύβει τις καλές σχέσεις που έχει με τον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη.

Στόχος πάντως, του Ποταμιού είναι στις ευρωεκλογές να είναι ισχυρό, να αποτελέσει τον τρίτο πόλο που θα ρυθμίζει τις εξελίξεις. Παράλληλα, στην μεγάλη οθόνη, στα γραφεία του κόμματος στη Σεβαστουπόλεως «παίζονται» δύο νέα σποτάκια που ετοίμασε για το Ποτάμι, ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Δείτε τα σποτάκια του κόμματος για τις ευρωεκλογές

By