Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τριαντάφυλλος: Υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας αν κατακρημνιστεί το ΠΑΣΟΚ

«Ζητάμε εντολή συνέχισης της προσπάθειας δε βάζουμε σε ρίσκο τη σταθερότητα, πρέπει από την κάλπη να βγει μήνυμα σταθερότητας» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 

Konstantinos TRIANTAFYLLOS, GreeceKonstantinos TRIANTAFYLLOS, Grèce

«Ζητάμε εντολή συνέχισης της προσπάθειας δε βάζουμε σε ρίσκο τη σταθερότητα, πρέπει από την κάλπη να βγει μήνυμα σταθερότητας» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του στο BHMA FM.

«Μέσα από αυτήν την κάλπη, εάν κατακρημνιστεί το ΠΑΣΟΚ, προφανώς υπάρχει ζήτημα πολιτικής σταθερότητας» σημείωσε, στη συνέχεια, ο βουλευτής Χίου.

«Ακούω έναν έντονο εσωκομματικό διάλογο, όταν κάνεις τέτοιο διάλογο προ εκλογών καταστρέφεις αυτό για το οποίο προσπαθείς» σχολίασε σχετικά με τις εσωκομματικές φωνές που θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τριαντάφυλλος υποστήριξε επίσης ότι «τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε με το δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος και όλη η παράταξη ενωμένη» συμπληρώνοντας ότι πρέπει να δοθεί η μάχη ενωτικά.

«Καθένας από εμάς, πρέπει κάθε φορά να αναλαμβάνει την ευθύνη και να εργάζεται και να εκφέρει δημόσιο λόγο και καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί. Το να προδικάζεις, όμως, αποτελέσματα ή να λες ότι αν δεν πάει κάτι καλά, θα συμβεί το άλλο, με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι λογική που θα μπορούσε κάποιος να δώσει έτσι νικηφόρα ή με επιτυχία μάχη» επισήμανε αναφερόμενος στον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος συμφώνησε με το δίλημμα Βενιζέλου, αλλά και το θέμα ηγεσίας.

«Να μην έχουμε λογικές υπονομευτών ή πέμπτης φάλαγγας ιδίως για ιστορικά στελέχη» είπε με νόημα για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

By