Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: Είναι η ώρα της συμβολής και της συνεισφοράς

Στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι βρέθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποκτήσει προσωπική εικόνα για τις ζημιές από το σεισμό

© fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
© fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Κοντά στους πληγέντες από τους σεισμούς της Κεφαλονιάς βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί από τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, ενώ στη συνέχεια πήγε οδικώς στο Ληξούρι για να ελέγξει και ο ίδιος, όπως τόνισε, τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε μαζί με τους συνεργάτες του στο λιμάνι του Ληξουρίου που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει, επισκέφθηκε τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται, από τον πρώτο σεισμό, στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής και μίλησε μαζί τους.

«Είμαστε εδώ για να εξετάσουμε από κοντά την κατάσταση και για να ενημερωθούμε ώστε να είμαστε χρήσιμοι με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις μας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας. «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε κριτική, γιατί δεν είναι η ώρα της κριτικής, είναι η ώρα της συμβολής και της συνεισφοράς» τόνισε και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ήταν εδώ προκειμένου να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους και να προσφέρουν την βοήθεια τους. Να αποδείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπό μας που το έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη».

Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας: «Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε τις πληγές στην Κεφαλονιά»

By